NIELS EN VINCENT BESTAAN 10 JAAR

woensdag 2 juli 2003

RECENSIE VAN DE WEEK

Een oud stuk dat ik over Arie Storms prachtroman Afgunst schreef (Nymph, maart 2003) is deze week op de hippe letterensite www.literairnederland.nl uitgeroepen tot recensie van de week. Ik wist niet dat ik het in me had. Ik heb onbedoeld meegedaan aan een wedstrijd, besef ik, toen ik mijn oude stuk knipte en plakte op die site. Nu ja, het is wel een eer natuurlijk.

Intussen is Niels nog steeds in het Verre Oosten dan wel het Diepe Zuiden. Niets daaromtrent is me duidelijk. Ook denk ik erover een heuse KNO-arts te bezoeken. Het kan toch niet zo zijn dat ik de rest van m'n leven die kriebelhoest houd? Wellicht is het een allergie die samenhangt met de broeierige weersomstandigheden van de laatste anderhalve maand. En wellicht ook niet.

Ten slotte is het goed om te melden dat de door Josje Kraamer en mijzelve samengestelde bundel De verhuizing onderweg is. Eind augustus verschijnt het boek. Je leven zal niet meer hetzelfde zijn. Of iets dergelijks.

Dan nog wat losse vragen die me bezighouden: wanneer stop ik met hoesten? Wanneer komt Britney Spears eindelijk met een nieuwe clip? Waarom gaan mijn schoenen altijd stuk in de eerste maanden? Komt er ooit weer eens een fatsoenlijke Lowlands-programmering? Waar is Niels Carels gebleven? Wie zijn al die gezichten op de Nymph-zomerborrelfoto's die mij niets zeggen? En is alleen tekst ook Heel Stoer?

0 Comments:

Een reactie posten<< Home