NIELS EN VINCENT BESTAAN 10 JAAR

woensdag 13 augustus 2003

Verklaring

Niels en ik hebben eindelijk een verklaring bedacht voor het feit dat deze site de laatste dagen zo buitensporig veel bezocht wordt. Wij waren gewoon (bijna) de eersten die het treurige bericht van Mike Leveys verscheiden brachten, en toen we vervolgens begonnen hem hier te herdenken, onder de naam Niels en Vincent Herdenken Mike Levey en Zijn Wrede Truien, was er geen stoppen meer aan. Onderzoek wijst uit dat dagelijks tientallen mensen, wereldwijd, naar informatie over de beste man zoeken en vervolgens op onze prachtsite uitkomen. Mike zou het zo gewild hebben.

de Volkskrant profiteert schaamteloos van ons eerbetoon. Vanmorgen vroeg herkende ik meteen Mikes lachende gezicht, pontificaal rechtsboven op pagina 1 van de krant. Pagina 1! Op de laatste pagina stond een lang in-memoriambericht, met een nog grotere foto van Mike, en de Volkskrant wist ons te melden dat Mike in Amerika bekendstond als The Sweater Man (ja, me dunkt!). Maar Niels en Vincent noemen, ho maar. Bij ons begint het nieuws pas echt, maar daar hoor je ze verder niet over, daar bij de Volkskrant. Daarom starten we nu alvast de herdenking van Michael J. Fox, en ook die van prins Bernhard en Gerard Reve. Wedden dat de Volkskrant er weer gemakzuchtig achteraan hobbelt?

De conclusie van dit al luidt: willen we het gigantische bezoekersaantal van de afgelopen dagen vasthouden, dan moeten we gewoon over Mike Levey blijven schrijven. Het is werkelijk ongelofelijk!

V.

P.S. Thomas Möhlmann: hartelijk dank voor je attente Mike-mail van vandaag!
P.P.S. Martien: Jewel is inderdaad een blond meisje dat liedjes zingt en gitaar speelt. Niels en ik zijn hogelijk verbaasd over haar recente koerswijziging: Shania Twain-achtige songs gecombineerd met Britney-achtige outfits en brandweerspuiten.

0 Comments:

Een reactie posten<< Home