NIELS EN VINCENT BESTAAN 10 JAAR

vrijdag 19 september 2003

KUN JE SCHRIJVEN? SCHRIJF DAN MEE!

Wat zeggen jullie ervan? Zullen we Niels gewoon met z'n allen helpen om die prachtroman Muziek uit openstaande ramen te voltooien? Een goed idee, niet? Ik geef hier alvast een voorzetje, daarna mogen jullie laten zien wat je kunt!

5 zinnen die ik graag toegevoegd zou willen zien aan Niels' nieuwe roman:

- 1 -
Rollo was ruim op tijd voor zijn afspraak met Ilja – ze zouden samen haar gevaarlijke bouviers uitlaten in het stadspark, terwijl ze jengelende kleuters in zandbakken toebeten: ‘En nu stoppen met dat gehuil, anders geven we je een reden om te janken.’

- 2 -
‘In de porno-industrie kom je toch maar rare uitwassen tegen,’ mompelde Max tegen niemand in het bijzonder, terwijl hij twee rubber eendjes uit een doos haalde.

- 3 -
Mira en Rollo droomden er al jaren van hun woordje te kunnen doen in een late-night-talkshow, maar nu ze eindelijk in de blauwe fluwelen stoelen zaten, wisten ze niets uit te brengen.

- 4 -
Hoewel Felix vaker met dit bijltje had gehakt, vlogen de spaanders hem nu dermate venijnig in het gezicht dat hij besloot het erbij neer te leggen.

- 5 -
Onze teckel Debbie dreigt weg te drijven in haar bootje, naar andere, betere oorden en misschien wel naar Engeland, want als je heel ver een bepaalde kant uit drijft, kun je in Engeland terechtkomen, en dus halen we haar maar weer naar de kant.

En nu jullie! Leef je uit in de comments!

V.

0 Comments:

Een reactie posten<< Home