NIELS EN VINCENT BESTAAN 10 JAAR

zaterdag 17 januari 2004

IN AFWEZIGHEID VAN NIELS

Het is dat ik Niels nog heel vaak tegenkom in levenden lijve; zijn afwezigheid op deze site doet het ergste vermoeden. Wat voert die jongen eigenlijk uit? Zullen we met z'n allen eens heel hard Niels, waar ben je dan? roepen?

Niels, waar ben je dan?

Goed, dat hebben we gehad. En weer verder.

Graag stel ik jullie er hierbij alvast van op de hoogte dat het allerlaatste nummer van Nymph op vrijdag 13 februari zal worden gepresenteerd op een officieel Nymph-afscheidsfestijn. Plaats en tijd horen jullie later nog. Het zal hoe dan ook in Amsterdam plaatsvinden, en in de avonduren. De hele Nymph-redactie zal aanwezig zijn om afscheid te nemen van al hun schrijvers, medewerkers, lezers, fans, groupies en tegenstanders. Er zullen voordrachten zijn - onder meer van de door velen terecht bewonderde dichter Hanz Mirck - en we zullen een traan wegpinken. Vreugde, plezier en pret zullen we beleven die avond. En ook weemoedigheid.

Ten slotte een tip: Benjamins, de Delftse broodjeszaak. Ga daar eens heen, mensen! Elsie en ik komen er vrijwel elke zaterdagmiddag wel even, om te bekomen van de drukke Delftse binnenstad, met al dat malle winkelvolk en de vele toeristen. Ga eens kijken! Maar niet ons tafeltje bezetten, daar moeten we niets van hebben.

V.

0 Comments:

Een reactie posten<< Home