NIELS EN VINCENT BESTAAN 10 JAAR

donderdag 5 februari 2004

DE DODEN

Moeten we het nog hebben over Dinand en zijn overleden vrouw? Over het feit dat Vincent en ik het werkelijk waar niet helemaal begrijpen? Dat je een dag na de dood van je geliefde de studio in duikt om te zingen? Dat er 5 dagen later een complete clip is? Dat die clip een nogal vreemd soort van exhibitionisme laat zien? Dat deze publieke rouw op z'n zachtst gezegd opdringerig is?

Komt er nu ook een lied voor Fiep Westendorp? Of zullen ze daar direct een musical over maken, net zoals over Annie-MG? (Gestoord word ik van musicals. Ze maken verdomme van álles een musical! Ongelofelijk.)

Verder hadden we deze week nog een of andere drugsdealer die door de politie werd neergeknald, zelfmoordaanslagen in Israël en nog zo'n half miljoen anderen verloren levens. Liedjes voor iedereen! Musicals voor iedereen! 24 uur per dag stille tochten, de vlag op halfstok, monumenten onthullen, weblogs op zwart en televisietoespraken van Balkenende!

Ik ga even een glas wijn drinken.

N.

P.S. O ja, de debuutroman van Walter Kraut moet u maar gaan kopen. Blauwe ogen heet die. Deze nazomer in elke boekhandel.

0 Comments:

Een reactie posten<< Home