NIELS EN VINCENT BESTAAN 10 JAAR

maandag 14 juni 2004

VIRTUELE UITNODIGING - KOMT ALLEN!

'Je droomt wel vaker van een feest, maar hier ben je nog nooit geweest...' (Spinvis)

Donderdag 24 juni aanstaande bestaat deze weblog precies 1 jaar. Wie nieuwsgierig of nostalgisch is, zou eens terug kunnen bladeren naar de eerste, nog wat onbeholpen stukjes die Niels en ik hier schreven op 24 juni 2003 en de dagen die daarop volgden. We vonden gelukkig al snel onze draai, en hier zijn we dan, bijna 12 maanden later.

Bij een jubileum hoort natuurlijk een feest. We nodigen jullie dan ook allemaal van harte uit voor Het Virtuele Niels & Vincent Jubileum Festijn. Op donderdag 24 juni zullen hier, op www.nielsenvincent.blogspot.com, de flessen champagne ontkurkt worden en zullen we feesten als nooit tevoren.

'Maar, maar, hoe kan ik hierbij aanwezig zijn?' hoor ik jullie vertwijfeld mompelen. Geen nood! Alles wat je hoeft te doen is je aanmelden bij de comments of op onze e-mail (niels_en_vincent@hotmail.com). Ik zou dat maar doen als ik jullie was. Dat het van het grootste belang is dat je ook je favoriete dansplaat doorgeeft, lijkt ons logisch. En over cadeautjes doen Niels en ik niet moeilijk.

Wat kunnen jullie verwachten van Dat Virtuele Niels & Vincent Jubileum Festijn? Welnu, allereerst is het de gelegenheid in levenden lijve kennis te maken met Niels en mijzelf. Daarnaast krijgen jullie de kans je medelezers en -commenters te begroeten in een uiterst sfeervolle omgeving, onder het genot van een drankje, een versnapering en keiharde, oorverdovende muziek. Op Het Virtuele Niels & Vincent Jubileum Festijn hangen slingers, wordt confetti gestrooid, is appeltaart en meer van zulk goeds te vinden. Ook wordt er gedanst, getapt en gezongen. Maukie zal heel de avond alle cursors volgen. Noni en Teigetje zullen Maukie chagrijnige blikken toewerpen. Mensen zullen pronken met hun platen- en boekenverzamelingen. Het TGF-partijprogramma zal worden rondgedeeld. Er zal een heuse Mike Levey-lookalike-wedstrijd plaatsvinden. Er zal uitbundig worden gesproken over de Dingen des Levens. De buren zullen komen klagen. Er zullen glazen kapotvallen en kringen op tafels ontstaan. Er zullen handen worden geschud, maar ook zal er worden getongzoend, en vanzelfsprekend wordt er losbandige seks bedreven. Alles in het nette, dat wel.

En dit is nog maar het begin! Later deze week zal ik jullie inlichten over de verdere activiteiten.

Kortom: het wordt een avond die je niet mag missen. Niels en ik begroeten je graag op donderdagavond de 24ste. We zien graag voor wie we het allemaal doen. Laat je bevestigende antwoord en je dansplaat achter bij de comments of op de mail, stap in de ring en doe je ding. En herken jezelf terug in het nog te schrijven feestverslag!

In de rechterbalk op deze site zal een lijst worden bijgehouden van reeds aangemelde gasten. Altijd leuk om te zien wie er met je meegaan naar Zo'n Virtueel Niels & Vincent Jubileum Festijn.

We zien jullie op de 24ste!

V.

0 Comments:

Een reactie posten<< Home