NIELS EN VINCENT BESTAAN 10 JAAR

dinsdag 16 augustus 2005

VERSCHRI

In de trein was het even Heel Hard Lachen toen we in het gangpad moesten staan en we - om de verveling te bestrijden - een Metro oppakten van zo'n plankje waar vier mensen bij zaten. We bladerden toevallig langs het kruiswoordraadsel; iemand was aan dat kruiswoordraadsel begonnen, maar kwam niet erg ver, gezien zijn/haar vruchteloze poging een ander woord voor 'afschuwelijk' (10 letters) in te vullen. Hij/zij dacht dat daar 'verschrikkelijk' moest staan, en kwam er pas na de i achter dat dat woord geenszins zou passen. Na de i!

Jullie vinden dat misschien niet heel grappig, maar wij vonden dat wel. Wij moesten zelfs even Zó Hard Lachen dat we pas halverwege het geschater bedachten: misschien is het wel een van die vier mensen op de bankjes die de puzzel probeerde te maken. Oei. Misschien dacht diegene werkelijk dat hij/zij 'verschrikkelijk' wel even in die paar schamele hokjes kon proppen.

En toen schaamden we ons een beetje. Dan toch nog. Intussen zagen we buiten - alweer - die weerzinwekkende poster waarop die loser in zijn treurige streepjestrui reclame maakt voor dat suffige loterijspelletje van hem.

V.

0 Comments:

Een reactie posten<< Home