NIELS EN VINCENT BESTAAN 10 JAAR

vrijdag 10 november 2006

VRIJDAGAVONDTIP

Voor wie nog niet weet wat te doen vanavond:

Theatergroep Passevite gaat op excursie naar de nabije toekomst. Plaats van bestemming is de bar van Traumresort Skebedin, een hotel in een leeggelopen badplaats in Nederland. Sinds de bouw van een windmolenpark pal voor de kust blijven de Duitsers weg. Een algenplaag vergiftigt het water, het zwembad doet dienst als riool. Hoewel volledig verstoken van gasten, houden vier even excentrieke als koppige personeelsleden de bar open. Stoph, Lucia, Enzo en Pem vechten tegen leegstand in het algemeen en tegen de bierkaai in het bijzonder. Traumpolyester is een theatervoorstelling over politiek-religieus fanatisme, identiteit, kwallen, lage lusten en een allang verlopen houdbaarheidsdatum.

Speeldata
Vrijdag 10 nov op de boot MS Stubnitz (Amsterdam), 17 en 19 nov in Parnassos (Utrecht), 23, 24, 25 nov en 14, 15 en 16 dec in Bitterzoet (Amsterdam). Toegang 8,50 euro, reserveren via reserveren@theatergroeppassevite.nl.

Ik ga vanavond in ieder geval. Aanvang 20.30. Kaarten zijn ook verkrijgbaar aan de deur. Vanaf 22.00 uur relaxed feestje erachteraan: errorkrew.

Over en uit,
N.

0 Comments:

Een reactie posten<< Home