NIELS EN VINCENT BESTAAN 10 JAAR

zaterdag 21 oktober 2006

VERBODEN TE TWIJFELEN

Nu in de boekhandel:Janneke Jonkman, Verboden te twijfelen / Uitgeverij Prometheus / ISBN 90 446 0639 5 / 270 blz. / € 18,95

Het is niet duidelijk wat Lotus en Jonathan met elkaar verbindt, behalve hun gedeelde levens. Vanaf het moment dat ze elkaar als kinderen tegenkomen, blijven ze steeds naar elkaar terugkeren. Maar echt samen zijn lukt niet. Ook niet als ze samen vertrekken naar een eiland waar ze alleen elkaar hebben - en Jonathans ex-vriendin. Vanaf dat moment neemt het contact tussen Lotus en Jonathan absurde vormen aan: terwijl ze beiden hun eigen leven proberen op te bouwen, raken die levens ongemerkt steeds meer met elkaar verweven. Langzaam wordt duidelijk dat ze bepaalde patronen niet zomaar kunnen ontlopen.

Verboden te twijfelen is een magisch liefdesverhaal over de onzichtbare rode draad in het leven, over hoe we die voortdurend uit het oog verliezen en steeds weer terugvinden.

Janneke Jonkman (1978) debuteerde in 2001 met de succesvolle roman Soms mis je me nooit. In 2004 verscheen haar tweede roman, De droomfotograaf.

Janneke houdt een veelgelezen weblog bij op www.jannekejonkman.nl.

Lees ook dit interview met Janneke op 8 Weekly.

Neem voor een recensie-exemplaar of een interview met de auteur contact op met dit e-mailadres.

V.

0 Comments:

Een reactie posten<< Home