NIELS EN VINCENT BESTAAN 10 JAAR

maandag 9 februari 2004

AANRADERS / AFRADERS

Aanraders

- het mooie, mooie boekje Pobby en Dingan van Ben Rice. Het verscheen al in 2000, maar ik heb het dit weekend pas gelezen. Wie niet bang is voor kinderboeken (zoals ikzelve normaal gesproken ben), kan het maar beter vlug gaan lezen.

- de nieuwe roman van William Sutcliffe. De schrijver van De nieuweling en Ben je ervaren?, twee aanstekelijk grappige boeken, die helaas werden opgevolgd door De zeshoeksverhouding, een draak van een boek dat we het liefst zo snel mogelijk vergeten, heeft nu zijn vierde roman uit. Binnenkort verschijnt die in Nederland onder de titel Verkeerde vrienden. Het woord 'beklemmend' is op zijn plaats.

- het Grote NYMPH-afscheidsfeest van aanstaande donderdag. Niels, Martien, Janneke en ik verzorgen de presentatie, Reinier Kist draait de plaatjes, en er zijn optredens van Jannah Loontjens, Janwillem Slort, Thomas Möhlmann, Janneke Jonkman, Willem Thies en Hanz Mirck.

- de pure-chocolade-paaseitjes die weer bij de HEMA te koop zijn!

- de cd Different Class van Pulp. Ja, die cd is al 9 jaar oud. Maar haal hem gewoon weer eens uit de kast, je doet er niemand kwaad mee. Er staan minstens 5 klassieke popsongs op die cd, en ook de rest is de moeite waard. Liedjes als 'Something Changed' en 'Underwear' zijn tijdloos.

- de zoveelste herhaling van Seinfeld op Veronica.

Afraders

- deze man. Ik viel gisteren per ongeluk in zijn ochtendshow op RTL4. Mensen in badjassen. Roddelpraat. Ongeïnteresseerde, lethargische blikken. Grenzeloze stupiditeit. Een en al narigheid. Deze man is misschien nog wel erger dan Nol.

- elk tv-fragment waarin Janet en Justin ter sprake komen. Genoeg is genoeg.

- mensen die in de trein met hun voet al dan niet ritmisch op de grond stampen. Ik háát neuroses.

V.

0 Comments:

Een reactie posten<< Home